Rejse med kæledyr

Tag på tur med din hund eller kat

​På en ferie med familiens bedste ven er der lagt i ovnen til en masse hyggelige og oplevelsesrige øjeblikke. En rejse vil kunne byde på lange gåture i skoven, opfriskende svømmeture i havet eller bare ren afslapning.

Men vidste du, at ud over at sørge for at dit kæledyrs vaccinationer, pas og chipmærkning er på plads i god tid inden afrejse, at det er en god ide på forhånd også at undersøge, om der stilles specifikke krav fra de lande i rejser til eller rejser igennem??

​På Fødevarestyrelsens hjemmeside kan du hurtigt og med få klik, få overblik over hvilke regler der gør sig gældende på din rejse.

Læs for eksempel om:


Husk desuden at tjekke din forsikring om dit kæledyr er dækket ind.

Andre krav i andre lande

Det er en god ide at undersøge hvilke krav det land du rejser til/igennem, stiller i forhold til at du har din hund/kat med på rejsen.

For eksempel om der er specifikke regler, hvad angår transport af dyret i bil, antallet af dyr man må medbringe, hvor gamle dyrene minimum skal være, samt om der er forbud mod visse racer.

Skal du nyde sommeren i Sverige? Og skal din hund med?

Ud over at sætte sig ind i reglerne omkring indførsel af hund i Sverige, er det en god ide at sætte sig grundigt ind i hvilke regler der gør sig gældende for at transportere hund i Sverige. Sverige har nemlig meget specifikke krav hvad dette angår.

Læs mere

  • Information omkring pas
Brug for en d​yrlæge lige nu? Og er det uden for normal åbningstid?

Vi bestemmer ikke selv, hvornår vores dyr bliver syge og har akut brug for dyrlæge.

Derfor er vi med i et vagtsamarbejde, der gør det muligt for dig altid at kunne komme til dyrlæge.

Vagthavende dyrlæge oplyses altid på tlf.: 86 68 36 67​​.